Stacaravan (40 m2) te huur op familiecamping

3 Juli 2021 - Arnold Meenhorst

€ 170.00

Chalet, geschikt voor 4 personen. Voorzien van alle gemakken van beddengoed tot combimagnetron van wasmachine tot luxe barbecue (gas).

Camping de Heidebloem is een gezellige middelgrote familiecamping. De camping heeft 2 zwembaden, speeltuin, een (afhaal)restaurant met terras en in de zomer een animatieprogramma voor de kinderen en bingo voor volwassenen. Het recreatiepark beschikt daarnaast over de volgende faciliteiten: tennisbaan, sportveld, jeu de boulesbaan en fietsverhuur. Op het recreatiepark is permanente bewoning niet toegestaan. Het is daarom een vrolijke mix van eigenaren in de weekends, campinggasten met kinderen en groepsaccommodaties.
Honden zijn op de camping toegestaan en aangrenzend aan de camping is een klein bos waar u de hond prima uit kunt laten.

Het chalet is gelegen aan een rustige laan op het park. Het chalet heeft een ruime tuin met grasveld, tuinhuisje en parkeerplaats op eigen terrein.

Recreatiepark de Heidebloem is gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste natuurgebied in noordoost brabant. In Schaijk kunt u terecht voor de boodschappen en gezelligheid op
diverse terrassen en eetgelegenheden. U kunt zwemmen in het openbaar zwembad in Herpen en diverse pittoreske plaatsjes zoals Grave en Ravenstein in de omgeving bezoeken.

Het chalet is keurig en fris. De keuken heeft een een vierpits gasfornuis, een koelkast met vriesvak, nespresso koffiemachine en waterkoker. U kunt binnen of buiten eten. Er is televisie en u kunt netflix kijken via de apple-tv en natuurlijk is er wifi. Als het s ochtends nog wat fris is kunt u de verwarming aanzetten. Uw kleding en handdoeken kunt u makkelijk kwijt want er is voldoende kastruimte.

De douche en wastafel vindt u in de compacte badkamer en daarnaast is er een separaat toilet.

Als u wilt kunt u in de tuin een tentje opzetten voor de (klein)kinderen.

Koffie, thee, kruiden, sausjes, wasmiddel, schoonmaakmiddelen en toiletpapier zijn aanwezig en mag u gebruiken. Het zou fijn zijn als u de voorraad aanvult bij gebruik. U hoeft dus zelf alleen (bad)handdoeken en toiletspullen mee te nemen waarna u kunt genieten van een heerlijk ontspannen weekendje of weekje weg in het verrassend mooie brabant.

Te boeken voor een week, midweek en/of weekend! Al vanaf € 170,-

Bel voor meer informatie : 06-24965758

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Noord-Brabant

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4